Nyári fülgyulladásról

A nyári fülgyulladás leggyakoribb kiváltója a nyílt vizeknél lehetséges, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy nem kizárólag. Nincs annál rosszabb, amikor egy nyaralás / wellness szállodai pihenés azért ér véget, mert a gyermekünk füle begyulladt.

Gyulladt füle bármelyik gyermeknek lehetséges. Olyannak is akinek korábban még sose volt problémája.

Éppen ezért is nem csak olyanoknak ajánljuk a fülcseppet, akiknek a gyerekének már volt hasonló problémája, hanem egy megelőzési célzattal is. Sok szülőnek a C vitamin vagy más multivitaminok adása teljesen természetes a betegséggel való obb ellenállóképesség érdekében, sőt a bőrünket is védjük naptejekkel a leégés ellen, pedig a fülünk felázott bőrfelülete is igencsak védtelen a kórokozókkal szemben. Sok embernek emellett nagyon nehezen távozik a füljáratából a víz, így tovább növelve az esélyt egy fülgyulladásra.

A swimseal fülcsepp egy védő és fertőtlenítő réteget képez, így védve meg fülünket 2-3 órára.

Kapott már Ön, vagy gyermeke fülgyulladást 
uszodában, természetes vizekben nyaraláskor? 
Szeretne úszni, de fél, hogy ismét begyullad a füle?

SwimSeal termekkep2

A megoldás a  

swimseal

fülcsepp

Megelőzi a gyulladás kialakulását, védi a fület 
a víz okozta fertőzésekkel szemben!

Nem csak a nyári időszakban, strandszezonban, hanem télen is igen gyakori a külső hallójárat gyulladása. Előidézésében a hallójáratba került és ott pangó víznek van alapvető szerepe, amely a hallójárat bőrét fellazítja, és a kórokozók számára átjárhatóvá teszi.