Mit kell tudni a SwimSeal védő fülcseppről?

swimsealEgyre bővül azon patikák, bioboltok és vizisport szaküzletek listája, ahol kapható a termékünk.  Ha bármi kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

Láthatatlan füldugó, természetes érzés

 

 

Mindannyian jártunk már úgy, hogy az uszodai vagy természetes vizekben fülgyulladást kaptunk. A vízi sportot űzők nap, mint nap ki vannak téve a fertőzött víz veszélyeinek, de a nyaralók is bizonyos időszakokban szenvedhetnek a víz okozta fülgyulladástól. Azonban a SwimSeal védő fülcseppnek köszönhetően ezek a fájdalmak, kellemetlen tünetek mindenkor megelőzhetőek.

A SwimSeal egy olyan különleges fülcsepp, mely összetételeinek köszönhetően egy vékony bevonatot képez a külső fülben, mely bevonat képes megvédeni a külső fül bőrfelületét a fertőzött víz káros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami leginkább a szilikonhoz hasonlítható. Ezenkívül a termék teafaolajat is tartalmaz, mely számos gyógyhatása mellett a fül védelmére is kiválóan alkalmazható. Ezek az anyagok pedig azért is nagyszerűek, mert nem akadályozzák meg a külső fül természetes működését, hanem teljesen úgy funkcionálnak, mint a fülzsír. Azonban van néhny olyan dolog, melyet be kell tartanunk, ha a SwimSeal fülcseppet használjuk:

Tilos használni a fülcseppet, ha allergiásak vagyunk bármelyik összetevőjére.

Nem használható a SwimSeal fülcsepp akkor sem, ha lyukas a dobhártya.

Használata nem javasolt, ha a dobhártyában valamilyen tubus/szelep található.

A SwimSeal csak a megelőzést szolgálja: nem használhatjuk a fertőzés kezelésére.

A SwimSeal használatát kerülni kell a terhesség és a szoptatás alatt.

Mindkét fülnyílásba maximum 2-3 cseppet csepegtessünk, mielőtt a vízbe megyünk.

Ha folyamatosan a vízben tartózkodunk, akkor a cseppentés 2 óránként megismételhető.

Ha túl sokat cseppentettünk, akkor a felesleg kifolyik a fülből. Ezt papírzsebkendővel törölhetjük le.

A SwimSeal fülcseppet tartsuk száraz, hűvös helyen és óvjuk a közvetlen napfénytől.

Egy SwimSeal fiola 7,5 ml fülcseppet tartalmaz.

 

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRANDÓ!

 

Ajánlott mindenkinek, aki versenyszerű vizisportot űz, vagy csak élvezni akarja a strandolást, úszást, szörfözést, búvárkodást.